Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

Betrouwbaar thuiswerk vinden

Het is niet onmogelijk om een betrouwbare werkgever te vinden die jou vanuit je eigen huis laat werken. Wel is het echter van belang dat je goed weet waarop je moet letten tijdens je zoektocht naar thuiswerk.

Wij geven je hieronder alvast een aantal tips die je best in je achterhoofd houdt wanneer je als thuiswerker aan de slag wilt.

Onbetrouwbaar thuiswerk

Als je sommige aanbieders mag geloven, ligt thuiswerk voor het rapen. Je kan op het Internet tal van vacatures vinden voor thuiswerk waarin je in een korte periode honderden tot zelfs duizenden euro’s worden beloofd.

Deze bovenvernoemde vacatures zijn vaak helemaal niet wat ze lijken! Je krijgt een hele uitleg, en op het eind vraagt men je om een (klein) bedrag te investeren om aan de slag te kunnen. Op deze manier hebben reeds velen zich laten bedriegen. Voor ons geldt de regel: doe het niet als je eerst dient te investeren in één of ander starterspakket of abonnement.

Thuiswerkcentrales met betalend abonnement

Deze thuiswerkcentrales vragen je een bepaalde som lidgeld om toegang te krijgen tot de vacatures die op hun website worden aangeboden. Om bezoekers en geïnteresseerden te lokken maken zij gebruik van zeer interessante werkaanbiedingen zoals inpakwerk, het vullen van staaltjes of snoepzakken, … Wil je op deze vacatures reageren dien je echter eerst lidgeld te betalen en je kan het al raden. Eénmaal je je lidgeld hebt betaald krijg je ofwel de melding dat alle plekken reeds zijn ingevuld, ofwel krijg je te horen dat je niet voldoet.

Laat je dus niet zomaar vangen door mooie beloftes en betaalde aanbiedingen zoals vacaturesites waar je eerst een lidgeld dient te betalen want dit is over het algemeen pure oplichting.

Betalen voor een infopakket of starterspakket

De tweede meest aangeklaagde vorm van aanbieden van thuiswerk zijn diegene waar men meestal op zoek gaat naar mensen voor het “verwerken van e-mails”. Er wordt je beloofd dat je tot wel € 25 euro per verwerkte e-mail kan verdienen. Wil je echter meer informatie over deze vacature, dan dien je een starterspakket aan te kopen van om en bij de € 25. Wat mensen op het moment van aankoop van dit pakket echter nog niet weten is dat ze niet meer of minder kopen dan informatie over hoe ze best dit pakket weer kunnen doorverkopen aan anderen, een soort van pyramide zeg maar. Dez werkwijze is niet alleen oneerlijk, maar ook nog eens illegaal.

Waar moet je extra op letten?

Wanneer er geldt wordt gevraagd nog voor je kan starten met thuiswerken hangt er meestal een luchtje aan. Het is totaal ongebruikelijk om geld te moeten betalen om te kunnen verdienen.

Aandachtspunten

Vaak worden mensen gelokt met een “slapend rijk formule”. Deze verhalen klinken als muziek in de oren en beloven je met slechts een paar uurtjes per week werken enkele duizenden euro’s per maand. Geloof deze verhalen vooral NIET! Voor iedere euro die je verdient dien je te werken, zeker als je dit via Internet wil gaan doen!

Als je een werkgever hebt gevonden waarmee je in zee wilt gaan, raden wij je aan eerst op Internet grondig op zoek te gaan naar ervaringen met dit bedrijf/persoon.  Tik op Google “ervaringen thuiswerk” en je zal verschillende fora vinden waar anderen hun ervaringen met je willen delen.

Bestaat betrouwbaar thuiswerk?

Natuurlijk bestaat dat! Wij van Thuiswerkvacatures.net zullen er alles aan doen om de eerlijke aanbieders van de oneerlijke te onderscheiden. Hiervoor wordt elke vacature eerst handmatig door onze moderators nagekeken alvorens deze online wordt geplaatst. Ons doelpubliek zijn mensen uit Nederland en België, maar andere bedrijven wereldwijd kunnen hier ook terecht voor het werven van thuiswerkers.

Vormen van betrouwbaar thuiswerk kunnen zijn:

  • Administratief thuiswerk
  • Callcenter van thuis uit
  • Erotisch thuiswerk
  • Inpakwerk
  • Partnerprogramma’s
  • Telefonist(e)
  • Verkoop / Telesales

Over het algemeen zijn al de bovenstaande vormen van thuiswerk betrouwbaar. Op een paar uitzonderingen na zijn de werkgevers die deze vacatures aanbieden eerlijke bedrijven op personen die op zoek zijn naar thuiswerkers om hun handel te vergroten of succesvoller te worden. Als je gaat reageren op één van de vacatures op onze website, stel dan genoeg vragen, en geef niet te snel jouw privé gegevens prijs. Denk na of het aanbod wel realistisch is: worden er geen onmogelijke bedragen beloofd, lijkt het verhaal geloofwaardig, klinkt het legaal,..?

Wij hopen dat we je snel en zonder gedoe aan een leuke thuiswerkbaan kunnen helpen!

Alvast veel succes toegewenst in jouw zoektoch naar het perfecte thuiswerk!