Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

Geld verdienen als webcam model

Ben je 18 jaar of ouder en heb je een “open mind”? Dan kun je veel geld verdienen als webcam model. Rond deze voor van thuiswerk hangt nog steeds veel taboe omwille van de erotische aard ervan, maar dit is nergens voor nodig! Je kunt het zelfs volledig anoniem doen.

Hoe webcam model worden?

Als je meerderjarig bent en in het bezit van een computer met webcam kun je in principe meteen beginnen met geld verdienen door te chatten via de webcam. Heb je nog steeds het beeld van een voluptueus 18 jarig model in je hoofd als je denkt aan cammen? Dan heb je het mis! De meeste bezoekers vinden het juist bijzonder spannend om met “gewone” vrouwen en mannen te chatten die zich goed voelen in hun vel en die de buur van een paar huizen verder kunnen zijn.

Het is van belang dat je een goede en stabiele internetverbinding ter beschikking hebt en een webcam die een goed beeld vastlegt. Zodra je ergens bent aangemeld als model is het de bedoeling dat je (veelal) mannen gaat entertainen met een erotische show of gesprek. Hiervoor hoef je jezelf niet herkenbaar in beeld te brengen. Voor elke minuut die een bezoeker aan jouw chatroom brengt krijg je een bedrag uitbetaald. Heb je dus meerdere bezoekers tegelijk, verdien je xx aantal keer zoveel. Hoe vaker en langer je online bent, hoe meer je gaat verdienen. Hoeveel je verdient en wat je doet ligt dus volledig bij jou.

Deel je eigen tijd in

Als webcam model heb je geen vaste werkuren. Je mag cammen waar en wanneer je dat zelf wilt en kunt. Wij raden je echter wel aan om de voor jou beste uren te kiezen en deze aan te houden, zo weten “vaste klanten” mettertijd wanneer ze jou online kunnen treffen en bouw je een vaste kring van betalende bezoekers op.

Webcam model worden is dus ideaal voor wie niet preuts is, houdt van erotiek en meteen wil starten met het verdienen van lekker geld uit de eigen luie zetel!

Klik hier voor meer informatie en om je meteen aan te melden bij de grootste aanbieder van thuiswerk als webcam model in Nederland en Vlaanderen.